Omtale 1760

1760

JAN INGE RASMUSSEN

En musikalsk vandring mellom 1967-2010

”Dette var jo en aldeles fabelaktig flott dobbel-CD, med ikke annet enn høydepunkter! Hvordan tryllet han fram alt dette stoffet? Går ut fra at det ikke er mange norske artister som kan matche denne samlingen i framførelse, gode sanger og sublimt instrumentalt spill”.

Erik H. Edvardsen, forfatter (folkloristikk, litteratur og kulturhistorie, rock & beat mv.)

Han har vært aktiv musiker og artist siden midten av 60-tallet. Her oppsummerer Jan Inge Rasmussen fra Kristiansand sin lange og omfattende karriere med 42 låter fordelt på to CD-plater. Det er lett å dra konklusjonen om at dette er en hedersmann. Jan Inge Rasmussen skapte antakelig sitt lille mesterverk da han skrev melodier til lyrikk signert Jens Bjørneboe på albumet «Druer av kjærlighet». Her er sju låter fra denne platen. Både på disse sangene og på mye av det øvrige materialet hører vi hvilken god tekstformidler Jan Inge Rasmussen er. Har du ingen plater med ham fra før, er «1760» en utmerket anledning til å sikre seg et fyldig dokument av en artist som har opplevd mye selv, og som har formidlet og gitt publikum mange fine og meningsfulle stunder. Dette er ekte vare.

Rune Slyngstad, Fædrelandsvennen

Et vakkert stykke håndverk fra A til Å!  Til og med disse gamle diktene mine har fått et høyverdig liv takket være de fine melodiene Jan Inge har skrevet. De funker bedre som sangtekster enn de gjør som dikt. Takk for at han berger de! Fortsett med å lage fine ting!!

Michael Mc Gurk, teksforfatter

Selges via:
www.houseofmusic.no
og
www.janingerasmussen.com
e-mail: jsmestra@online.no